Αναζήτηση:
Ειδήσεις-Νέα->Δημόσια Υγεία-Ασφάλεια Τροφίμων->ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
«ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ»


  Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Σπυρίδων Μάμαλης, παρευρέθη και χαιρέτισε το Συνέδριο που διοργάνωσε ο Φορέας Επιθεώρησης & Πιστοποίησης TUV HELLAS (TUV NORD) με τον διεθνή οργανισμό GLOBALG.A.P., στις 31 Οκτωβρίου 2017, στην Αθήνα, με θέμα «Ασφαλείς και Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές». Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη των ζητημάτων της ασφάλειας των τροφίμων και των ορθών γεωργικών πρακτικών.
  Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., αναφέρθηκε στη σημασία της πιστοποίησης ως εργαλείο για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των γεωργικών προϊόντων καθώς και για τη μείωση του ρίσκου του καταναλωτή και των λιανέμπορων. Τόνισε τη σημασία της επικοινωνίας των πιστοποιητικών στους φορείς της αλυσίδας αξίας καθώς και την ανάπτυξη μίας κοινής γλώσσας μεταξύ όλων των κρίκων της εφοδιαστικής αλυσίδας ενώ αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο των επιστημόνων μελών του Επιμελητηρίου στην υλοποίηση των ελέγχων. Τέλος, επισήμανε την ανάγκη προσδιορισμού ενιαίων κριτηρίων και την ύπαρξη συνεργασίας μεταξύ των φορέων στο θέμα της συμβατότητας των συστημάτων ποιότητας.


Από το
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣΧάρτης Περιεχομένων Site
Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Ελ.Βενιζέλου 64, 546 31  Θεσσαλονίκη  Τηλ: 2310.278817-18, 236379, 236305  Fax: 2310.236308  e-mail: info@geotee.gr
web design by : Intel