ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ISO 9001:2008
  
Αναζήτηση:
Skip Navigation Links. > Επαγγελματικά Θέματα > Εκπαίδευση Επιμόρφωση
Εκπαίδευση Επιμόρφωση
10/08/2018ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει μετά τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν πρόσφατα την Αττική, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ζήτησε, με επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου, την εισαγωγή στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μαθήματος ή σειράς μαθημάτων με αντικείμενο την προστασία από τις φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς κλπ.).
02/08/2018Α.Π.Θ. - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ» -  (pdf-237KB)
Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του ΑΠΘ θα υλοποιηθεί κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Κατάρτισης με τίτλο «Σύγχρονες απαιτήσεις της υδροπονικής καλλιέργειας τομάτας στο θερμοκήπιο» κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου - Νοεμβρίου 2018 και Φεβρουαρίου - Μαΐου 2019.
26/07/2018ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ» -  (pdf-497KB)
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, διοργανώνει σύντομο πρόγραμμα σπουδών με θέμα ‘Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας’ στοχεύοντας στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών στην γεωργική παραγωγή.
24/07/2018A.T.E.I. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΙΦΟΡΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ» -  (pdf-0,96MB)
To Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει την εισαγωγή νέων μεταπτυχιακών φοιτητών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), για την περίοδο 2018-19.
24/07/2018ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΕΞΙ (6) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχεται στα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. η δυνατότητα πραγματοποίησης Μεταπτυχιακών Σπουδών με υποτροφία στο εξ αποστάσεως αγγλόφωνο Πρόγραμμα «MSc in Sustainable Agriculture and Business». Συγκεκριμένα, παρέχονται έξι (6) υποτροφίες αποκλειστικά σε μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και η κάθε υποτροφία καλύπτει το 50% των αρχικών διδάκτρων.
24/07/2018ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ- AGRO 2.1-2.2/ GLOBALG.A.P.» (ΑΘΗΝΑ, 12-14/9/2018) -  (pdf-154KB)
Ανακοίνωση- Πληροφορίες για εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Φυτική Παραγωγή- AGRO 2.1-2.2/ GLOBALG.A.P.»
24/07/2018ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΕΙΦΟΡΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» -  (pdf-58KB)
Το Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οργανώνει Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), Χωρίς Δίδακτρα, με τίτλο "ΑΕΙΦΟΡΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ".
19/07/2018ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΟΣΙΜΟ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» -  (pdf-335KB)
Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και το Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Πόσιμο-Θαλασσινό νερό και υγεία».
18/07/2018ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» -  (pdf-463KB)
Από το Τμήμα ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ του Α.Π.Θ. ανακοινώνεται ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Μετεωρολογία, Κλιματολογία και Ατμοσφαιρικό Περιβάλλον» στον Τομέα Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας.
18/07/2018ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΦΥΣΗ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ» -  (pdf-0,80MB)
Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης του Παντείου Πανεπιστημίου (ΕΚεΠΕΚ), διοργανώνει το 14ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ «Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Καταστροφές, Φύση, Άνθρωπος: Από τη διαχείριση στην πρόληψη», στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, στις 9-14 Οκτωβρίου 2018.
17/07/2018ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ - ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ» -  (pdf-0,65MB)
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ - ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ.», τουτέστιν στις ειδικεύσεις 1. Γαλακτοκομία ή 2. Οινολογία, καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να υποβάλλουν από 17 Ιουλίου έως 07 Σεπτεμβρίου 2018 στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
17/07/2018ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» -  (pdf-1,06MB)
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να υποβάλλουν από 17 Ιουλίου έως 07 Σεπτεμβρίου 2018 στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
17/07/2018ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» -  (pdf-0,66MB)
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ (FOOD, NUTRITION AND HEALTH)», καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να υποβάλλουν από 17 Ιουλίου έως 07 Σεπτεμβρίου 2018 στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
17/07/2018Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΡΘΩΠΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ» -  (pdf-193KB)
Το ΤΕΙ ΑΜΘ (Τμήματα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου και Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, Διοίκησης Επιχειρήσεων) και η Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας προκηρύσσουν έως ογδόντα (80) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019, στο πλαίσιο του Διιδρυματικού Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) που οργανώνουν.
10/07/2018ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» -  (pdf-453KB)
Τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πολιτικών Μηχανικών και Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του νέου διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «Βιώσιμη Διαχείριση Περιβαλλοντικών Αλλαγών και Κυκλική Οικονομία» για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
04/07/2018Γ.Π.Α.: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟΜΕΙΣ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ» -  (pdf-1,13MB)
Το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους ενδιαφερόμενους για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Τομείς Αιχμής και Καινοτόμες Εφαρμογές στην Παραγωγή και Συντήρηση Οπωροκηπευτικών και Ανθοκομικών Ειδών” να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
04/07/2018Γ.Π.Α.: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» -  (pdf-1,10MB)
Το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους ενδιαφερόμενους για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο “Ολοκληρωμένα Συστήματα Φυτοπροστασίας και Διαχείρισης του Περιβάλλοντος” να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
04/07/2018Γ.Π.Α.: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ» -  (pdf-1,12MB)
Το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους ενδιαφερόμενους για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Καινοτόμες Εφαρμογές στην Αειφορική Γεωργία, στη Βελτίωση Φυτών και στην Αγρομετεωρολογία” να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
04/07/2018Γ.Π.Α.: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ» -  (pdf-1,11MB)
Το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους ενδιαφερόμενους για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο “Αρχιτεκτονική Τοπίου” να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
27/06/2018Τ.Ε.Ι. ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ» -  (pdf-464KB)
H Έδρα UNESCO Con-E-Ect που εδρεύει στο Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την υποστήριξη της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, προσφέρει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Άνθρωπος και Νερό» (“Man and Water”)
08/06/2018Ε.Κ.Π.Α.: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ» ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019 -  (pdf-262KB)
Στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την από 4-4-2018 απόφαση της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, επανιδρύθηκε και θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του αρ. 32 του Ν. 4485/2017 (Φ.Ε.Κ. 114 τ.Α΄/4-8-2017)
23/05/2018ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «AGRI-FOOD MASTERCLASS ON ENTREPRENEURSHIP 2018» (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, 6-8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018) -  (pdf-0,65MB)
Το AgriFood Masterclass είναι μια πρωτοβουλία και υποστηρίζεται από την Ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα και τον οργανισμό StartLife, ο οποίος εδρεύει στο Wageningen της Ολλανδίας. Τοπικοί συνδιοργανωτές στην Κρήτη, είναι το Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας (ΙΤΕ), το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) και το ΤΕΙ Κρήτης. Το “Agri-Food Masterclass on Entrepreneurship 2018” θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο, από την Τετάρτη 6 ως την Παρασκευή 8 Ιουνίου.
22/05/2018ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» -  (pdf-0,53MB)
Η Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει ότι το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019 θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος». Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 21-6-2018.
22/05/2018ΑΣΠΑΙΤΕ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΕΠΠΑΙΚ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 – 2019 -  (pdf-267KB)
Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) ανακοινώνει την έναρξη του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) για το έτος 2018 – 2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 10/5/2018, ώρα 12:00 έως 23/7/2018, ώρα 23:59
07/05/2018ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ - GREEK LIFE TASK FORCE: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE -  (pdf-248KB)
Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force – GR LTF), διοργανώνουν Σεμινάρια Συγγραφής Προτάσεων για το Πρόγραμμα LIFE – Πρόσκληση 2018», στην Αθήνα, από 17 έως 22 Μαΐου 2018, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πράσινου Ταμείου, στη Βίλα Καζούλη (Λεωφόρος Κηφισίας 241, Κηφισιά).
18/04/2018ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχεται στα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. η δυνατότητα παρακολούθησης, με 30% έκπτωση, των εξ αποστάσεως ελληνόφωνων Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης τα οποία εντάσσονται στη σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων με τίτλο «Βιολογικές Εφαρμογές & Διδακτική της Βιολογίας»
12/04/2018ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ: ΧΟΡΗΓΗΣΗ 30 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΤΟΥ Ε.Α.Π. -  (pdf-172KB)
Το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σχετικά με το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Δημόσια Διοίκηση», θα χορηγήσει 30 υποτροφίες, σε ποσοστό 50% επί των διδάκτρων, στους δημοσίους υπαλλήλους που θα σημειώσουν την καλύτερη επίδοση (μέσος όρος συνολικής βαθμολογίας) στις θεματικές ενότητες που απαιτούνται κατ’ έτος για την απόκτηση πτυχίου σε τέσσερα (4) έτη.
26/03/2018ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 - 2019 -  (pdf-0,86MB)
Το ακαδημαϊκό έτος 2018 -2019, θα γίνουν δεκτοί να φοιτήσουν στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), έως διακόσιοι δέκα (210) πτυχιούχοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) για την απόκτηση Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στη Δημόσια Υγεία, τη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και την Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία.
08/03/2018ΠΑΝ/ΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝ/ΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ – Α.Π.Θ. – ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ του ΝΕΡΟΥ» -  (pdf-0,56MB)
Το Εργαστήριο Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, το Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Εργαστήριο Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Αθηνών, διοργανώνουν την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018 το Πρόγραμμα Κατάρτισης εξ Αποστάσεως (e-learning)με τίτλο «Μικροβιολογία του Νερού»
20/02/2018Α.Π.Θ. – ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ -  (pdf-276KB)
Εν όψει της έναρξης λειτουργίας του Διακρατικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιολογική Γεωργία» που θα υλοποιηθεί από το Α.Π.Θ. (Ελλάδα) και το RUDN (Ρωσία), θα ξεκινήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα εισαγωγής στην εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας για όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν.
First Previous Εγγραφές 1 - 30 Next Last
Εκδηλώσεις
Previous Αύγουστος 2018 Next
ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
8 2018
ClockΕπόμενες Εκδηλώσεις: 


-AGROFEST ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: 1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΩΡΓΙΑΣ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ & 25o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Λιβαδειά (πρώην Unicot) 19 - 23 Σεπτεμβρίου 2018 Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας 
Επιμελητήριο Βοιωτίας Τηλ. 22610 28281, Fax: 22610 21347


-9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΛΙΒΑΔΟΠΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: « Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΒΑΔΟΠΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΟΣΚΗΣΗΣ- ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ»

Λάρισα 9 - 12 Οκτωβρίου 2018 Ελληνική Λιβαδοπονική Εταιρεία 
Επιμελητήριο Βοιωτίας Τηλ. 22610 28281, Fax: 22610 21347


-17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»

Πάτρα (Ξενοδοχείο PortoRio) 17 - 19 Οκτωβρίου 2018 Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Γενετικής Βελτίωσης Φυτών, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας 
Επιμελητήριο Βοιωτίας Τηλ. 22610 28281, Fax: 22610 21347Χάρτης Περιεχομένων Site
Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Ελ.Βενιζέλου 64, 546 31  Θεσσαλονίκη  Τηλ: 2310.278817-18, 236379, 236305  Fax: 2310.236308  e-mail: info@geotee.gr
web design by : Intel