Αναζήτηση:
. > Ειδήσεις - Νέα > Δραστηριότητες Λοιπών Γεωτεχνικών Φορέων
Δραστηριότητες Λοιπών Γεωτεχνικών Φορέων
23/02/2021ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α. 2021 -  (PDF-1,13MB)
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Νομού Αττικής ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με τη φόρτιση, την επαναφόρτιση και την έκδοση νέων ηλεκτρονικών καρτών του Ο.Α.Σ.Α.
17/02/2021ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -  (pdf-63KB)
Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό, θέτοντας υπόψιν της πολιτικής ηγεσίας κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον γεωπονικό και τον αγροτικό κλάδο, τόσο στο Νομό Λάρισας, όσο και σε εθνικό επίπεδο.
10/02/2021Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  (pdf-219KB)
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ., οι κτηνίατροι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν στην Περιφέρεια Αττικής από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 απεργούν-απέχουν από τα καθήκοντα της διοικητικής και οικονομικής διεκπεραίωσης και παρακολούθησης των διοικητικών κυρώσεων (προστίμων) του ν. 4235/2014, διεκδικώντας την επίλυση εργασιακών προβλημάτων
26/01/2021Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ:ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -  (pdf-145KB)
Τέσσερα νέα προγράμματα επιμόρφωσης για τον Έλεγχο και την Ποιότητα των Τροφίμων από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning). Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 15/02/2021
22/01/2021Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  (pdf-194KB)
Αντιπροσωπεία της Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. συναντήθηκε στις 21-1-2021 με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό και τον Υφυπουργό κ. Ιωάννη Οικονόμου. Η συνάντηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και δηλώθηκε η καλή θέληση των δύο πλευρών για γόνιμη και ειλικρινή συνεργασία.
21/01/2021ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΕΩΛΟΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ -  (pdf-261KB)
Με την αφορμή της ανάληψης του χαρτοφυλακίου της Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, ο Σύνδεσμος Γεωλόγων Μελετητών Ελλάδας απέστειλε στο νέο Υφυπουργό τις απόψεις του σε σχέση με την τροποποίηση συγκεκριμένων διατάξεων του ν.4447/2016 που αφορά ζητήματα χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού.
29/12/2020ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛ.Γ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ -  (pdf-75KB)
Η Διοίκηση του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας επισκέφθηκε την υπηρεσία του ΕΛ.Γ.Α. Λάρισας και συναντήθηκε με τους Γεωπόνους και τον Διευθυντή κ. Μιχαήλ Λιόντο. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον παγετό την άνοιξη του 2020, καθώς επίσης και οι καταστροφές οι οποίες προκλήθηκαν από τον «Ιανό».
23/12/2020ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗΣ -  (pdf-0,73MB)
Με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., ο Σύλλογος Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Αργολίδας & Όμορων Νομών ζητά από την πολιτεία να αποζημιωθούν οι παραγωγοί Κλημεντίνης και να ληφθούν μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί το μέλλον της συγκεκριμένης καλλιέργειας.
23/12/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ -  (pdf-223KB)
Ανακοίνωση της η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. σχετικά με την κάλυψη θέσεων ευθύνης γεωτεχνικών υπηρεσιών του δημοσίου τομέα από γεωτεχνικούς.
23/12/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ -  (pdf-307KB)
Με ανακοίνωσή της η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. εκφράζει την πλήρη διαφωνία της στην απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην εκχώρηση σημαντικών λειτουργιών του Δημοσίου τομέα σε ιδιώτες.
22/12/2020ΠΑ.ΣΥ.ΓΕ.ΔΗ.: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ -  (pdf-426KB)
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γεωλόγων Δημοσίου (ΠΑ.ΣΥ.ΓΕ.ΔΗ.) δηλώνει την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην εκχώρηση σημαντικών λειτουργιών του Δημοσίου τομέα σε ιδιώτες.
22/12/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  (pdf-77KB)
Η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. εξέδωσε Δελτίο Τύπου με θέμα: «Καταγγελία για την παράτυπη συνεδρίαση της Επιτροπής Αξιολόγησης».
22/12/2020ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ -  (pdf-442KB)
Η Ένωση Ελλήνων Χημικών εκφράζει την έντονη αντίθεση της στις αιφνιδιαστικές και χωρίς καμία διαβούλευση ρυθμίσεις που επιφέρει ο νέος πλέον Νόμος του Κράτους για την Επαγγελματική Εκπαίδευση.
18/12/2020ΣΥ.Γ.ΕΚ.Ε.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ -  (pdf-0,52MB)
Ανακοίνωση του Συλλόγου Γεωπόνων Εκπαιδευτικών Ελλάδας (ΣΥ.Γ.ΕΚ.Ε.) με τις απόψεις και προτάσεις του Συλλόγου επί των διατάξεων του Σχεδίου Νόμου «Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης και άλλες διατάξεις».
16/12/2020Π.Ε.Κ.Δ.Υ.: ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ -  (pdf-164KB)
Παρέμβαση της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνιάτρων Δημοσίων Υπαλλήλων (Π.Ε.Κ.Δ.Υ.) σχετικά με την ανάγκη διασφάλισης της αποτελεσματικής και αποδοτικής διενέργειας των επίσημων ελέγχων.
14/12/2020ΥΠ.Α.Α.Τ.: ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ -  (pdf-0,63MB)
Η Διεύθυνση Προστασίας των Ζώων, Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει ότι επιτρέπεται στους κτηνιάτρους να εκδίδουν χειρόγραφη συνταγή αντιβιοτικών φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης για χρήση τους στα ζώα όταν αυτά κρίνονται αναγκαία.
11/12/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ -  (pdf-318KB)
Με επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. ζητά την αναβολή των εκλογών Αιρετών Εκπροσώπων των Εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, έως ότου εξασφαλιστούν οι κατάλληλες και ασφαλείς υγειονομικά συνθήκες διεξαγωγής τους.
09/12/2020ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΥΣΗ ΤΕΚΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ -  (pdf-160KB)
Ο Γεωπονικός Σύλλογος N. Λάρισας παρακαλεί τα μέλη του που έχουν παιδιά τα οποία εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή είναι μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την βράβευση των παιδιών τους.
09/12/2020ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΛΟΓΩΝ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Υ.ΠΑΙ.Θ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΛΑΔΩΝ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ΓΕ/2019 -  (pdf-0,91MB)
Ο Σύλλογος Ελλήνων Γεωλόγων (Σ.Ε.Γ.) απέστειλε στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα. Ν. Κεραμέως, επιστολή σχετικά με την κατανομή των μόνιμων διορισμών (Προκήρυξη 2ΓΕ/2019) και άλλα θέματα που αφορούν του Γεωλόγους εκπαιδευτικούς (ΠΕ04.05)
03/12/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -  (pdf-199KB)
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΟΓΕΔΥ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων με τον Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του Υπ.Α.Α.Τ. Συνάδελφο Γ. Στρατάκο. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής του Γραφείου του Γ.Γ. κος Ν. Ταβουλάρης και ο Διευθυντής Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων του Υπουργείου κος Χ. Γούλας.
03/12/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. – Π.Ε.Κ.Δ.Υ.: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -  (pdf-372KB)
Με κοινή τους επιστολή η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. και η Π.Ε.Κ.ΔΥ. καταγγέλλουν τη σχεδιαζόμενη παραχώρηση των Επισήμων Κτηνιατρικών ελέγχων σε ιδιώτες, καθώς και ουσιαστικών αρμοδιοτήτων της Προστασίας των ζώων σε μη Κτηνιατρικούς φορείς και ζητούν την άμεση απόσυρση των αντίστοιχων σχεδίων νομοθετικών και κανονιστικών ρυθμίσεων.
27/11/2020ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ -  (pdf-212KB)
Με επιστολή του προς το ΥΠ.Α.Α.Τ., ο Σύλλογος Γεωπόνων Ελευθέρων Επαγγελματιών Αργολίδας & Όμορων Νομών ζητά να μην χρειάζονται ανανέωση τα πιστοποιητικά Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων που απέκτησαν μόλις πριν 5 χρόνια οι επαγγελματίες χρήστες.
24/11/2020ΣΒΕ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ -  (pdf-292KB)
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος με δελτίο τύπου κάνει γνωστή Πρόσκληση για συμμετοχή εργαζομένων σε πρόγραμμα κατάρτισης.
16/11/2020ΩΡΙΩΝ-ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ: ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΛΟΓΩ COVID 19 -  (pdf-301KB)
Το δίκτυο των κυνηγών ΩΡΙΩΝ θεωρεί ότι η απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου για την απαγόρευση του κυνηγιού λόγω Covid 19 ήταν λανθασμένη.
09/11/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠ.Α.Α.Τ. -  (pdf-392KB)
Η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. καταγγέλλει σειρά απειλών και υβριστικών επιθέσεων εναντίον Γεωπόνων ελεγκτών του ΥΠ.Α.Α.Τ., δηλώνει πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσει τους συναδέλφους Γεωτεχνικούς και καλεί την πολιτική ηγεσία να στηρίξει έμπρακτα τον ελεγκτικό μηχανισμό του Υπουργείου.
09/11/2020ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ -  (pdf-200KB)
Ο Γεωπονικός Σύλλογος N. Λάρισας ενημερώνει τα μέλη του που διατηρούν καταστήματα εμπορίας αγροτικών εφοδίων ότι κατά τη περίοδο του lockdown η λειτουργία των καταστημάτων θα συνεχιστεί κανονικά, όπως ακριβώς ίσχυσε και στη περίοδο του lockdown του περασμένου Μαρτίου.
05/11/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. – Π.Ε.Κ.Δ.Υ.: ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.Α.Α.Τ. ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ -  (pdf-0,61MB)
Με κοινή τους επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών, η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. και η Π.Ε.Κ.ΔΥ. εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους στη μεταφορά των αρμοδιοτήτων που αφορούν την προστασία των ζώων συντροφιάς από τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΠ.Α.Α.Τ. στο ΥΠ.ΕΣ..
05/11/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ -  (pdf-175KB)
Με επιστολή της προς τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νικόλαο Παπαθανάση, η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ ζητά να τροποποιηθούν άμεσα οι Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εγγραφή στα Εθνικά Μητρώα Πιστοποιημένων Αξιολογητών (ΕΜΠΑ) και Πιστοποιημένων Ελεγκτών (ΕΜΠΕ) των αναπτυξιακών νόμων και να συμπεριληφθούν σε αυτές και οι γεωτεχνικοί.
30/10/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ -  (pdf-209KB)
Δηλώσεις του προέδρου της Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ στα ΜΜΕ σχετικά με τη Νέα ΚΑΠ
23/10/2020Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  (pdf-211KB)
Με ανακοίνωσή της η Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. ζητά τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας των Γεωτεχνικών που εργάζονται στα σημεία εισόδου στα σύνορα του Έβρου.
Εκδηλώσεις
ClockΕπόμενες Εκδηλώσεις: 


-4ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ FORUM ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακά 18 - 19 Μαρτίου 2021 Ε.Κ.Π.Α. (ΠΜΣ «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων», Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, Κέντρο Αριστείας Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων) 
2107274752 / 6940000567


-ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ « CITIES ON VOLCANOES 11»

Ηράκλειο Κρήτης 14 - 18 Ιουνίου 2021 Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ, ΠΜΣ «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Κρήτης 
2107274752 / 6940000567Χάρτης Περιεχομένων Site
Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Ελ.Βενιζέλου 64, 546 31  Θεσσαλονίκη  Τηλ: 2310.278817-18, 236379, 236305  Fax: 2310.236308  e-mail: info@geotee.gr
web design by : Intel