Αναζήτηση:
Σημαντικά Νέα->Διάφορα Θέματα->ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΟΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ


ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΟΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ


Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, με έγγραφό του προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, δήλωσε την άμεση διαθεσιμότητά του για να συμβάλλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στο έργο της αποκατάστασης των ζημιών που άφησε πίσω της η πρόσφατη θεομηνία. Πιο συγκεκριμένα, το έγγραφο του Επιμελητηρίου αναφέρει:


Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη,
στα πλαίσια της αντιμετώπισης των καταστροφών που επέφεραν οι πρόσφατες πλημμύρες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή στους πληγέντες συμπολίτες μας, δηλώνει την άμεση διαθεσιμότητά του να συμβάλλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στο έργο της αποκατάστασης των ζημιών που άφησε πίσω της η θεομηνία.

Στα πλαίσια αυτά, είμαστε στη διάθεσή σας για να συμβάλλουμε, με τη διάθεσή μελών μας, στις επιτροπές και υποεπιτροπές που θα συσταθούν, για την καταγραφή και την αποτίμηση των ζημιών που υπέστησαν οι γεωτεχνικές επιχειρήσεις και οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας.

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, δια μέσω του Παραρτήματός του στην Κεντρική Ελλάδα, θα σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της πολιτείας όχι μόνο για την ανακούφιση και οικονομική αποζημίωση των πληγέντων, αλλά και για την επανάταξη και ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα της Περιφέρειας που έχει πληγεί καίρια από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Αναμένοντας ενημέρωση από πλευράς σας για τις παραπέρα απαιτούμενες σχετικές ενέργειες, παραμένουμε στη διάθεσή σας και κάθε επιπρόσθετη διευκρίνηση, πληροφορία και συνεργασία.


Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Μενέλαος Δ. Γαρδικιώτης

Εκδηλώσεις
ClockΕπόμενες Εκδηλώσεις: 


-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- XX INTERNATIONAL PLANT PROTECTION CONGRESS

Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) 1 - 5 Ιουλίου 2024 Φυτιατρική Εταιρεία Ελλάδος, υπό την αιγίδα IAPPS, ΓΠΑ 


-ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ «AGENG 2024»

Αθήνα (Συνεδριακό Κέντρο Γ.Π.Α.) 1 - 3 Ιουλίου 2024 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, EURAGENG 


-ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩ- ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ « IEEE IGARSS 2024»

Αθήνα- Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 7 - 12 Ιουλίου 2024 Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, IEEE GRSS Χάρτης Περιεχομένων Site
Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Ελ.Βενιζέλου 64, 546 31  Θεσσαλονίκη  Τηλ: 2310.278817-18, 236379, 236305  Fax: 2310.236308  e-mail: info@geotee.gr
web design by : Intel