Αναζήτηση:
Ειδήσεις ΓΕΩΤ.Ε.Ε.->Επαγγελματικά Θέματα->ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


  Στο πλαίσιο της προάσπισης του επιστημονικού ρόλου και των επαγγελματικών δικαιωμάτων των μελών του, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας εκφράζει την πλήρη στήριξή του στα δίκαια αιτήματα της Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. και όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων της, που ζητούν από τα αρμόδια Υπουργεία την επίλυση των σοβαρών θεσμικών και οικονομικών προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν οι γεωτεχνικοί που υπηρετούν στον δημόσιο τομέα.

  Παράλληλα, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. καλεί την Κυβέρνηση να αφουγκραστεί επιτέλους τα εν λόγω αιτήματα και να μεριμνήσει για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τον σημαντικό και πολυδιάστατο ρόλο τον οποίο επιτελούν οι γεωτεχνικοί σε κάθε πτυχή της δημόσιας διοίκησης που αφορά την αγροτική παραγωγή, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, της υγείας του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου και της ασφάλειας και ποιότητας των αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, τις εξαγωγές και εισαγωγές αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κ.α..

  Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, θα σταθεί αρωγός στον αγώνα των γεωτεχνικών συνδικαλιστικών φορέων για τη δίκαιη επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γεωτεχνικοί δημόσιοι υπάλληλοι.


Από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Εκδηλώσεις
ClockΕπόμενες Εκδηλώσεις: 


-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- XX INTERNATIONAL PLANT PROTECTION CONGRESS

Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) 1 - 5 Ιουλίου 2024 Φυτιατρική Εταιρεία Ελλάδος, υπό την αιγίδα IAPPS, ΓΠΑ 


-ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ «AGENG 2024»

Αθήνα (Συνεδριακό Κέντρο Γ.Π.Α.) 1 - 3 Ιουλίου 2024 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, EURAGENG 


-ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩ- ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ « IEEE IGARSS 2024»

Αθήνα- Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 7 - 12 Ιουλίου 2024 Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, IEEE GRSS Χάρτης Περιεχομένων Site
Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Ελ.Βενιζέλου 64, 546 31  Θεσσαλονίκη  Τηλ: 2310.278817-18, 236379, 236305  Fax: 2310.236308  e-mail: info@geotee.gr
web design by : Intel