Αναζήτηση:
Ειδήσεις-Νέα->Δημόσια Υγεία-Ασφάλεια Τροφίμων->ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Ο όρος «νέα τρόφιμα» αναφέρεται σε τρόφιμα τα οποία, δεν είχαν καταναλωθεί ευρέως από τους κατοίκους της ΕΕ πριν από τις 15 Μαΐου 1997. Ως νέα τρόφιμα νοούνται νέες πηγές τροφίμων ή τα προσφάτως αναπτυχθέντα και καινοτόμα τρόφιμα, τα τρόφιμα που παράγονται με τη χρήση νέων τεχνολογιών και μεθόδων παραγωγής, καθώς και τα τρόφιμα που παραδοσιακά καταναλώνονται εκτός, και όχι εντός, της ΕΕ.
Εκδηλώσεις
ClockΕπόμενες Εκδηλώσεις: 


-16o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Αθήνα 4 - 6 Δεκεμβρίου 2023 Εργαστήριο Εδαφολογίας και Γεωργικής Χημείας Γ.Π.Α. 



Χάρτης Περιεχομένων Site
Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Ελ.Βενιζέλου 64, 546 31  Θεσσαλονίκη  Τηλ: 2310.278817-18, 236379, 236305  Fax: 2310.236308  e-mail: info@geotee.gr
web design by : Intel